Kupa Bardak
Genellikle, yüksek ısı kavurma ediyorum. Ne olursa olsun kar küresi protein ya da sebze fırın için mukadder, ben 400 derece Yukarı topuzu açmak ve oradan kanat. Peşinde olduğum karamelizasyon ne kadar çok olursa, onu ayarladığım ısı o kadar yüksek olur, parçaların büyüklüğüne ve onları pişirmek için sabrıma bağlı olarak tam sıcaklık ile.
Bu hafifçe kavrulmuş somon önemli bir istisnadır.
Burada, altın kenarları ve gevrek cildi aramıyorum. İstediğim kadifemsi yumuşak et lezzet ile aşılanmış. Balık, çatalınız bir filetoya girdiğinde ipeksi, pembe parçalara düşmeli, yumuşaklığından uzaklaşmak için herhangi bir esmerleşme olmamalıdır. Son yemek, pişirmek için yarısı kadar sürmesi ve çok daha az yağ kullanması dışında, somon confit'in tüm cazibesine sahiptir.
Somona lezzet katmak ve tavanın altındaki Olası sıcak noktalardan izole etmek için filetoları ince dilimlenmiş rezene yatağına koydum. Rezene, balıkla birlikte kızartılır, hafifçe yumuşar. İnce olacak, daha yumuşak bir kesim. Yani mutfak Çekmeceler birinde bir mandoline kupa bardak varsa, şimdi bunu ortaya çıkarmak için iyi bir zaman olacaktır. Ya da keskin bıçak ile bıçak becerilerini uygulama; şeffaflık hedefinizdir.
Slivered fennel, tossed with lime juice and olive oil, serves as a fresh slawlike salad.
Credit
Andrew Scrivani for The New York Times
Görüntü
Kireç suyu ve zeytinyağı ile atılan kaymış rezene, taze bir slawlike salatası olarak hizmet eder.KrediAndrew Scrivani için The New York Times
Taze kireç suyu ve zeytinyağı ile fırlatılmış bir slawlike salatası olarak yan tarafta daha fazla kaymış rezene servis etmeyi severim. Balıkların zenginliğine parlak, keskin bir karşılık.
Eğer yapabiliyorsanız, salata için doğrayın için bereketli fronds ile bir rezene ampul bulmaya çalışın, bu yüzden hem sebze hem de bitki olabilir. Ancak, sadece içki matarası shorn rezene ampullerini bulabilirseniz, bazı kıyılmış maydanoz veya dereotu da renk ve tazelik ekleyerek işe yarayacaktır.
Herhangi bir somon kalanınız varsa, yağla kaplı, buzdolabında beş güne kadar saklayın. Sonra salata, ya da crostini üst, ya da kıyılmış tarak ve mayonez bir sürü (ton balığı salatası düşünün, ama bunun yerine somon kullanarak) ile bir somon sandviç yapmak için kullanın.
Kalanlar o kadar iyi ki, tarifi iki katına çıkarabilir, dört yerine sekiz fileto kavurabilirsiniz. Daha sonra bir dahaki sefere hafifçe kavrulmuş somon yemek istediğinizde, fırını hiç açmanız gerekmez.
Tarifi: Kavrulmuş Somon İle Rezene ve Limon
Melissa Clark somon hakkında daha fazla bilgi
YEMEKLİK
Rezene ve kireç ile kavrulmuş Somonşubat. 19, 2019
Weeknight yemekleri için kolay bir Somon tarifi3 Nisan 2015
Somon için yeni bir sayıEki. 16, 2009
İzleyin ŞİMDİ Gıda üzerine Twitter ve NYT Pişirme İnstagram, Facebook ve Pinterest. Düzenli güncellemeleri NYT Yemek, yemek tarifi önerileri, yemek pişirme ipuçları ve alışveriş tavsiyesi.
Bu hafifçe kavrulmuş somon önemli bir istisnadır.
Burada, altın kenarları ve gevrek cildi aramıyorum. İstediğim kadifemsi yumuşak et lezzet ile aşılanmış. Balık, çatalınız bir filetoya girdiğinde ipeksi, pembe parçalara düşmeli, yumuşaklığından uzaklaşmak için herhangi bir esmerleşme olmamalıdır. Son yemek, pişirmek için yarısı kadar sürmesi ve çok daha az yağ kullanması dışında, somon confit'in tüm cazibesine sahiptir.
Somona lezzet katmak ve tavanın altındaki Olası sıcak noktalardan izole etmek için filetoları ince dilimlenmiş rezene yatağına koydum. Rezene, balıkla birlikte kızartılır, hafifçe yumuşar. İnce olacak, daha yumuşak bir kesim. Yani mutfak Çekmeceler birinde bir mandoline kupa bardak varsa, şimdi bunu ortaya çıkarmak için iyi bir zaman olacaktır. Ya da keskin bıçak ile bıçak becerilerini uygulama; şeffaflık hedefinizdir.
Slivered fennel, tossed with lime juice and olive oil, serves as a fresh slawlike salad.
Credit
Andrew Scrivani for The New York Times
Görüntü
Kireç suyu ve zeytinyağı ile atılan kaymış rezene, taze bir slawlike salatası olarak hizmet eder.KrediAndrew Scrivani için The New York Times
Taze kireç suyu ve zeytinyağı ile fırlatılmış bir slawlike salatası olarak yan tarafta daha fazla kaymış rezene servis etmeyi severim. Balıkların zenginliğine parlak, keskin bir karşılık.
Eğer yapabiliyorsanız, salata için doğrayın için bereketli fronds ile bir rezene ampul bulmaya çalışın, bu yüzden hem sebze hem de bitki olabilir. Ancak, sadece içki matarası shorn rezene ampullerini bulabilirseniz, bazı kıyılmış maydanoz veya dereotu da renk ve tazelik ekleyerek işe yarayacaktır.
Herhangi bir somon kalanınız varsa, yağla kaplı, buzdolabında beş güne kadar saklayın. Sonra salata, ya da crostini üst, ya da kıyılmış tarak ve mayonez bir sürü (ton balığı salatası düşünün, ama bunun yerine somon kullanarak) ile bir somon sandviç yapmak için kullanın.
Kalanlar o kadar iyi ki, tarifi iki katına çıkarabilir, dört yerine sekiz fileto kavurabilirsiniz. Daha sonra bir dahaki sefere hafifçe kavrulmuş somon yemek istediğinizde, fırını hiç açmanız gerekmez.
Tarifi: Kavrulmuş Somon İle Rezene ve Limon
Melissa Clark somon hakkında daha fazla bilgi
YEMEKLİK
Rezene ve kireç ile kavrulmuş Somonşubat. 19, 2019
Weeknight yemekleri için kolay bir Somon tarifi3 Nisan 2015
Somon için yeni bir sayıEki. 16, 2009
İzleyin ŞİMDİ Gıda üzerine Twitter ve NYT Pişirme İnstagram, Facebook ve Pinterest. Düzenli güncellemeleri NYT Yemek, yemek tarifi önerileri, yemek pişirme ipuçları ve alışveriş tavsiyesi.